Kalan Süre

Haberler

Peyzajın en büyük ticaret platformu kuruluyor

Dört mevsimin aynı anda yaşandığı Türkiye'nin uygun iklim şartları, verimli toprakları ve dinamik insan gücü ile üretilen peyzaj ürünleri, CNRFlorist Fuarı'nda iç piyasanın yanı sıra yakın coğrafyamızın da taleplerine karşılık verecek. Her yıl 2 milyar adet süs bitkisi üreten sektörün en büyük ticaret platformu olarak tasarlanan CNRFlorist, 125 milyon dolar olan ihracat hedefini ise ilk etapta 150 milyon dolara çıkaracak.
 
 
3 kıtayı birleştiren konumu ile dünyanın ulaşım imkânı en kolay fuar alanlarından  İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan CNRFlorist , peyzaj ve bahçe düzenleme sektörünün en büyük ticari platformu olacak. Fuarda, peyzaj malzemeleri, bitki ve besinleri, sera donanımları, sulama teknolojileri, peyzaj mimarlığı, tasarım ve uygulama hizmetleri, park ve bahçe düzenleme gibi peyzaja dair her türlü ürün, hizmet ve malzeme sergilenecek.
 
Türkiye'nin dört bir yanından kamu ve özel sektör kuruluşları, her türlü peyzaj ihtiyaçlarının teminini Türkiye'nin en renkli fuarı CNRFlorist 'ten yapacak.